Pedibus Lábujj elválasztó sor

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Kovács Gergely
2024.03.10
Naponta használom átlag több órán keresztül. Amúgy nagyon bírom, valahogy állandóan játszanom kell miatta az ujjaimmal, ami valószínű az izmoknak is jót tesz. Ha itthon jógázok, vagy nyújtok, vagy SMR-ezek, mindig rajtam van. A múltkor a gyógytornásznak leszakadt az arca, mikor bementem és felhúztam :D aznap csak boka és talperősítő gyakorlatokat mutatott. Azt mondta, hogy magától nem megy vissza az ujjunk és a tágító önmagában kevés, tornáztatni kell a talpat, úgyhogy mindenkinek hajrá. 1 év múlva meglátjuk milyen is lesz :) Írok majd frissítést :) Majd kipróbálom a 25 rongyos verziót is, ha legközelebb arra járok.
Surján Noémi
2024.02.01
Köszönöm szépen, hogy ez a termék elérhető nálatok! Nekem kényelmes, megfelelően rugalmas. És a kisujjam végre egyedül is mozog!
Benedek Zsófia
2023.10.21
Ez az első próbálkozásom a lábujj elválasztó műfajjal, összehasonlítási alapom nincs. A kisujjam pár perc hordás után le akar szakadni, de gondolom, ezt várjuk tőle. :) Anyagában jónak tűnik, ugyan a lábamon nem bírom sokáig, de stresszoldásra kiváló!
Barefoot cipők | Barefoot Point válasza:
Kedves Zsófia, köszönjük a visszajelzést! Érdemes odafigyelni a test jelzéseire. Ha a kisujj sokallja a hatást, amit a lábujjelválasztó tesz rá, akkor az valószínűleg tényleg sok neki. A túlterhelés elkerülése érdekében ajánlatos lassan, fokozatosan visszaszoktatni a lábat arra, hogy a lábujjak akár szélesen is el tudjanak állni egymástól. Ha túlzottan kifeszíti a lábujjakat, a kisujjat eltartó buckát akár le is lehet vágni az elválasztó sorról. (Ha pedig nagyon kell valami a kisujj és a negyedik ujj közé, de a Pedibus oda már sok, akkor a Correct Toes jelenthet megoldást: kifinomultabb, több méretes, anatómiai kialakítású, és adaptálható.) Sok örömöt kívánunk a lábujjak újramobilizálásához!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza