Pedibus Lábujj elválasztó sor
Pedibus Lábujj elválasztó sor
2 290 Ft

Pedibus Lábujj elválasztó sor

Pedibus Lábujj elválasztó sor
Pedibus Lábujj elválasztó sor
Pedibus Lábujj elválasztó sor
a
Pedibus lábujj elválasztó sor (lábujjszéttartó, lábujjkorrektor), mely elősegíti, hogy a szűk orrú cipőkben összenyomódott lábujjak visszataláljanak a természetes helyzetükbe. Ennek révén segít a test középpontjának stabilizálásában, a helyes testtartás visszaállításában és a talpon való súlyeloszlás korrekciójában, valamint általános jó hatással van a felső- és alsótest mozgásának minőségére. Univerzális méret jól táguló szilikonból. Terhelés közben viselve a leghatékonyabb, hagyományos zokni alá vagy ötujjas zokni fölé is kényelmesen felvehető. Viseld testedzés közben, és figyeld meg, hogy javul szinte azonnal az egyensúlyod, a stabilitásod! – Cipőben akkor hordható, ha a cipő szélessége ezt megengedi a lábujjakra gyakorolt nyomás nélkül. Amennyiben a Pedibus lábujj elválasztó sor nem fér bele kényelmesen a cipődbe, a több méretes Correct Toes lábujjszéttartó viselése ajánlott (boltunkban kapható és fel is próbálható).

 


MÉRETTÁBLÁZAT


Raktáron
2 290 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 46 Ft
Amit még érdemes tudnod róla
Tisztítása: mossuk le enyhén szappanos vízzel, majd hagyjuk megszáradni!
Adatok
A termék típusa
Lábegészség
Gyártó
Pedibus
Vegán
Igen
Szállítás
1-5 munkanap
Származási hely
EU
Cikkszám
KIEGEUPEDIBUS
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Benedek Zsófia
2023.10.21
Ez az első próbálkozásom a lábujj elválasztó műfajjal, összehasonlítási alapom nincs. A kisujjam pár perc hordás után le akar szakadni, de gondolom, ezt várjuk tőle. :) Anyagában jónak tűnik, ugyan a lábamon nem bírom sokáig, de stresszoldásra kiváló!
Barefoot cipők | Barefoot Point válasza:
Kedves Zsófia, köszönjük a visszajelzést! Érdemes odafigyelni a test jelzéseire. Ha a kisujj sokallja a hatást, amit a lábujjelválasztó tesz rá, akkor az valószínűleg tényleg sok neki. A túlterhelés elkerülése érdekében ajánlatos lassan, fokozatosan visszaszoktatni a lábat arra, hogy a lábujjak akár szélesen is el tudjanak állni egymástól. Ha túlzottan kifeszíti a lábujjakat, a kisujjat eltartó buckát akár le is lehet vágni az elválasztó sorról. (Ha pedig nagyon kell valami a kisujj és a negyedik ujj közé, de a Pedibus oda már sok, akkor a Correct Toes jelenthet megoldást: kifinomultabb, több méretes, anatómiai kialakítású, és adaptálható.) Sok örömöt kívánunk a lábujjak újramobilizálásához!
Hasonló termékeink