Barefoot prémium cipők, a legjobb márkákkal - Próbáld fel Te is!

Visszaküldés

Barefoot csomag visszaküldés

Ha úgy gondolod, hogy a kapott termék hibás, kérjük, mihamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

Ha az online rendelt termék valami miatt mégsem felel meg Neked, például nem lett jó a méret vagy nem áll jól a választott fazon, lehetőséged van azt az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszahozni az üzletbe, vagy saját költségeden visszaküldeni, amennyiben még nem viselted.

Másik méret rendelése esetén a cserével kapcsolatban felmerülő postaköltséget nem áll módunkban átvállalni.

 

A visszaküldés menete


 1. Kérjük, visszaküldési szándékodat jelezd felénk e-mail-ben a rendeles@barefootpoint.hu címen!

 2. A terméket eredeti, sértetlen csomagolásban, újként eladható állapotban áll csak módunkban visszavenni. Fontos, hogy a cipősdobozra ne ragassz címkét, ne írj rá semmit, hanem visszaküldés előtt csomagold be valamibe, és csak a külső csomagolásra ragassz/írj! Ha zoknit vásároltál, azt is csak teljesen sértetlen, az eredetivel megegyező állapotú csomagolásban tudjuk visszafogadni, ezért kérjük, hogy amíg biztosan el nem döntötted, megtartod-e, addig semmiképp se válaszd le a kartonról! Köszönjük!

 3. Zoknit próba után higiéniai okokból sajnos nem tudunk visszavenni. Megértésedet köszönjük! (Valószínűleg te sem szeretnél olyan zoknit megvenni újként, amit más már felpróbált.)

 4. Kérjük, hogy cipőt kizárólag zoknival próbálj, mert a mezítlábas próba nyomokat hagyhat rajta, ami a visszavétel elutasításához vezethet. A felpróbált cipőben ne menj ki az utcára, mert ez a talpon hagyhat olyan nyomokat, melyek szintén a visszavétel elutasítását eredményezhetik. Gondolj arra, hogy Te milyen állapotú cipőt fogadsz szívesen, amikor online rendelsz, és ennek megfelelő állapotban küldd vissza azt, amit nem kívánsz megtartani! Köszönjük!

 5. Címek:
  1. Személyesen gödöllői üzletünkbe tudod visszahozni a terméket, nyitvatartási időben. Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 5-7. (az Erzsébet királyné szállodával szemben, a Szabadság téri tízemeletesek aljában) Nyitvatartásunk itt! Ez lehetőséget nyújt arra is, hogy a teljes választékból, helyszíni próbával és szakszerű segítséggel válaszd ki azt, ami az igazán Neked való! Szeretettel várunk!

  2. A visszaküldés Foxpost automatába a legolcsóbb. Regisztrálj itt: https://foxpost.hu, és a felső menüsorban a „csomagvisszaküldés” menüpontban válaszd ki a https://barefootpoint.hu-t! Így a lehető legkedvezményesebb árat adja ki a rendszer. (Tapasztalataink alapján ez a szolgáltatás telefonról jobban működik, mint gépről!)

  3. Postán vagy csomagküldő szolgálatnál feladva kérjük, ide címezd a küldeményt:
   BFPoint Kft, 2117 Isaszeg, Lovarda utca 1.
   rendeles@barefootpoint.hu
   +36 20 807-4777

 6. A visszakapott árut ellenőrizzük, majd e-mailben visszaigazolást küldünk.

 7. A kézhezvételtől számított 3 munkanapon belül elvégezzük az ellenőrzést, és innen 5 munkanapon belül (kivéve vis maior) visszafizetjük a pénzedet.

 8. A visszafizetés ugyanazon a módon történik, ahogy a befizetés:
  1. Barion/PayPal rendszeren keresztül
  2. Átutalás esetén banki átutalással.

 9. E-mailben megküldjük a javított számlát.


Ha el szeretnéd kerülni az online rendeléssel járó bizonytalanságot és esetleges visszaküldést, szeretettel várunk üzletünkben, ahol kedvedre válogathatsz modelljeinkből!

Itt felpróbálhatod akár minden cipőnket, sőt, a szenzoros szőnyeg azt is megmutatja Neked, melyikben milyen érzés lesz a szabadban járni, úgy érezve a talajt a lábad alatt, ahogy az csak barefoot cipőben lehetséges.

Sokéves barefoot tapasztalattal állunk rendelkezésedre!