ÜZLETÜNK és NYITVATARTÁS


  

nyari_szunet.jpg

 


Webáruházunkban igyekszünk mindent megadni ahhoz, hogy minél könnyebben megtaláld a számodra megfelelő fazont és méretet. Reméljük, hogy akinek nincs lehetősége ellátogatni hozzánk, az is könnyen választ majd minőségi barefoot cipőkínálatunkból! Ehhez érdemes elolvasni a méretválasztási tanácsokat és ellenőrizni a márka- és fazonfüggő mérettáblázatot.


Üzletünk


A saját sokéves tapasztalatunk az, hogy ha megteheted, akkor mindenképpen érdemes elmenni egy barefoot cipőboltba, és ott helyben felpróbálni mindent, ami tetszik. Ezek a cipők ugyanis – tükrözve az emberi láb sokféleségét – nem csak hosszukban, de szélességükben, mélységükben is eltérőek gyártónként, sőt, néha modellenként is. A talpuk is nagyon különböző vastagságra és talajérzetre, és csak felpróbálva érezni, mi esik igazán jól a TE lábadnak, illetve gyermeked lábának.  

Gödöllői üzletünket azért hoztuk létre, hogy egyszerre, egy helyen több modellt is felpróbálva könnyen és gyorsan megtaláld a neked/gyermekednek leginkább megfelelő cipő(ke)t.

Gyertek el hozzánk, tapasztaljátok meg, melyik cipőben milyen érzés járni betonon és egyenetlen talajon (utóbbit szenzoros szőnyegünk szimulálja), és azt vigyétek haza, amiben a legjobban érzitek magatokat! Pontos lábméréssel és szakértő tanácsadással segítünk.


Szeretettel várunkÜzletünket autóval és tömegközlekedéssel is könnyű megközelíteni. A gödöllői kastély, a buszmegálló és a Gödöllő, Szabadság tér HÉV-megálló közelében találtok meg minket. Ha vonattal jöttök, egy gyönyörű parkon átsétálva, majd a kastélynál jobbra fordulva, a Dózsa György út jobb oldalán továbbhaladva juttok el hozzánk.

Még egy szempont messze lakóknak: megkönnyítheti a későbbi online rendelést, ha legalább egyszer ellátogattok hozzánk, és minél több cipőt felpróbáltok. Érdemes megismerkedni az egyes gyártók tipikus cipőformáival és talpaival, hogy legyen összehasonlítási alapotok a későbbi válogatáshoz. Mi is így kezdtük!