Saltic Eliot Barefoot Mászócipő
Saltic Eliot Barefoot Mászócipő
62 900 Ft

Saltic Eliot Barefoot Mászócipő

Saltic Eliot Barefoot Mászócipő
Saltic Eliot Barefoot Mászócipő
Saltic Eliot Barefoot Mászócipő
Saltic Eliot Barefoot Mászócipő
a
Magabiztos mászás fájdalommentesen! Amire már régóta várt a barefoot közösség: megjelent a forradalmi mezítlábas (azaz a láb természetes igényeit figyelembe vevő) mászócipő. A Saltic egy technikai szempontból kiváló lábbelit alkotott, szélesebb orral. Az Eliot mindent megad, amire egy mászó lábának szüksége van!
Raktáron
62 900 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 629 Ft
Amit még érdemes tudnod róla
Felsőrész: szintetikus bőr + mikroszál. Talp: jól tapadó Extasy® gumitalp. Kiváló alapanyagok, kézi gyártás Európában. A szokásos Saltic méretednél 1-2 számmal kisebbet válassz.
Adatok
A termék típusa
Sportcipő
Gyártó
Saltic
Méret (EU és USA!)
44
Vegán
Igen
Felsőrész anyaga
Szintetikus
Vízálló membrán
Nem
Szín
Fekete-sárga
Szállítás
1-5 munkanap
Származási hely
EU
Bélelt
Nem
Szélesség
Szélesebb
Cikkszám
SLTELIOT_44
Akik már felpróbálták

"

A régi hagyományos futócipőm tönkrement, kerestem a következő futócipóm. Ahogy néztem a kínálatot, utánajártam, hogy mi lenne a legjobb. Elszörnyedtem a felfújt, színes vastag talpaktól, egyik sem vonzott. Így találtam rá a mezítlábas cipőkre, és onnantól nem volt megállás, mintha szétcsúszott fogaskerekek kerültek volna a helyükre - minden stimmelt! Azóta sokkal tudatosabban használom a testem, tudatosabban törekszem az egyensúly megtalálására, mind testileg és lelkileg.

 - Arnóth Katalin, 35 éves, Zsámboki Biokert

 

A mezítlábas cipő számomra a szabadság egyik megnyilvánulási formája. Megadja a lábamnak a helyet, kényelmet, nem szorít korlátok közé. Imádom, hogy túra közben érzem a talajt, kavicsokat, így egy séta alatt a talpreflexológiás masszázs is megvan! Ez kihat az egész szervezetre - szerintem erre sokan nem is gondolnak.

 - Nagy Katalin, 44, Piliscsaba

 

Térdsérülés miatt egyedül a barefoot cipőkben tudok szinte fájdalommentesen járni. Olyannyira megszerettem őket, hogy a normál cipőket már nem is akarom felvenni.

 - Vörös Viktória, 32, Bécs

"

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékeink