OmaKing Wool Warm gyapjú talpbetét
OmaKing Wool Warm gyapjú talpbetét
2 190 Ft

OmaKing Wool Warm gyapjú talpbetét

a

Méretre vágható, 7 mm vastag talpbetét. A latex rétegre rádolgozott, puha, természetes gyapjúfelület lelapul, ha a testsúly ránehezedik, így lényegesen levesebb helyet foglal el a cipőben! Nap végén tanácsos kivenni, és szabad levegőn, közvetlen hőhatást (pl. fűtőtest) elkerülve száradni hagyni. Méretválasztásnál vedd figyelembe, hogy a talpbetét szűkíti a cipő belső terét!

Két méretben rendelhető:

  • 35-41: 26,5 cm hosszú, 10 cm széles
  • 42-47: 30,5 cm hosszú, 11 cm széles
Raktáron
Méret (EU és USA!)
2 190 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 22 Ft
Amit még érdemes tudnod róla
Mi mindenre jó egy talpbetét? 1. Extra védelmet adhat a talaj felől érkező hideg ellen. 2. Használhatod arra is, hogy enyhítsd a talajérzetet. Ez barefoot cipőkre való átszokásnál is segítséget jelenthet, ha a lábad fokozatosságot igényel. 3. Ha kis volumenű a lábad, néha épp egy talpbetétnyi helyet kell kitölteni egy egyébként méretben és formában is megfelelő cipőben ahhoz, hogy biztonságosan üljön rajtad.
Adatok
A termék típusa
Talpbetét
Gyártó
OmaKing
Méret (EU és USA!)
42-47
Vegán
Nem
Szállítás
1-5 munkanap
Származási hely
EU
Cikkszám
KIEGTBOK210_L
Akik már felpróbálták

Először a gyerekeim számára vásároltam mezítlábas cipőket, miután meggyőződtem róla, hogy ez szolgálja leginkább az egészséges fejlődésüket. Pár hónapig eltartott, mire rájöttem, az én lábfejem, gerincem is megérdemli a stabil alapokat. Elcsomagoltam a magas sarkú bokacsizmámat, és ma már a fehér csipkés Leguano cipőmben érzem a legcsinosabbnak magam.

 - Judit, 41, Gödöllő

 

Régebben a hideg kirázott nyár végén a gondolattól, hogy cipőt kell lassan húzni a lábamra. A barefoot cipőkre találva ez megszűnt. Amióta Gabi segítségével megismertem a barefoot cipőket és bátorságot gyűjtöttem a kipróbálásához, az addig a hosszú séták után mindig hőbörgő gerincsérvem észre sem veszi, hogy egész nap megyek. Nekem bevált!

 - Bonczó Emese, 44 , Pócsmegyer

 

Túlsúlyos pedagógusként az egész napos állva tanítástól fájtak a térdeim. Mióta barefoot cipőben járok, a térdfájásom teljesen elmúlt. A lábam más részeit terheli a barefoot cipőben az állás és gyaloglás. Így is elfárad a lábam, de nem fáj.

 - Edit, 52, Pócsmegyer

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Benedek Zsófia
2023.10.21
Jó meleg, könnyen vágható. Mindent tud, amit egy méretre vágható gyapjú talpbetéttől vár az ember. Most október van, így nagy hidegben még értelemszerűen nem teszteltem. Viszont tényleg vastag, korábban szívtam a fogam, hogy túl nagy téli cipőt rendeltem, de így már kell a plusz hely.
Hasonló termékeink