OmaKing Cork Fresh frissítő talpbetét
OmaKing Cork Fresh frissítő talpbetét
1 950 Ft

OmaKing Cork Fresh frissítő talpbetét

a

Méretre vágható, 3 mm vastag talpbetét parafából, aktív szén és latex alapon. A puha parafa réteg lágyítja a láb földre érkezését, a porózus felület pedig jól lélegzik, ezért izzadós lábúaknak is kellemes megoldás lehet. Az aktív szén alap természetes módon dezodorálja a cipőt, és kiváló csúszásgátló is. Nap végén tanácsos kivenni, és szabad levegőn, közvetlen hőhatást (pl. fűtőtest) elkerülve száradni hagyni. Méretválasztásnál vedd figyelembe, hogy a talpbetét szűkíti a cipő belső terét!

Két méretben rendelhető:

  • 35-41: 26,5 cm hosszú, 10 cm széles
  • 42-47: 30,5 cm hosszú, 11 cm széles

 


MÉRETTÁBLÁZAT


Raktáron
Méret (EU és USA!)
1 950 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 20 Ft
Amit még érdemes tudnod róla
Használhatod arra is, hogy enyhítsd a talajérzetet, ami a barefoot cipőkre való átszokásnál is segítséget jelenthet, ha a lábad fokozatosságot igényel. Ha kis volumenű a lábad, néha épp egy talpbetétnyi helyet kell kitölteni egy egyébként méretben és formában is megfelelő cipőben ahhoz, hogy biztonságosan üljön rajtad!
Adatok
A termék típusa
Talpbetét
Gyártó
OmaKing
Méret (EU és USA!)
42-47
Vegán
Igen
Szállítás
1-5 munkanap
Származási hely
EU
Cikkszám
KIEGTBOK470_L
Akik már felpróbálták

Először a gyerekeim számára vásároltam mezítlábas cipőket, miután meggyőződtem róla, hogy ez szolgálja leginkább az egészséges fejlődésüket. Pár hónapig eltartott, mire rájöttem, az én lábfejem, gerincem is megérdemli a stabil alapokat. Elcsomagoltam a magas sarkú bokacsizmámat, és ma már a fehér csipkés Leguano cipőmben érzem a legcsinosabbnak magam.

 - Judit, 41, Gödöllő

 

Régebben a hideg kirázott nyár végén a gondolattól, hogy cipőt kell lassan húzni a lábamra. A barefoot cipőkre találva ez megszűnt. Amióta Gabi segítségével megismertem a barefoot cipőket és bátorságot gyűjtöttem a kipróbálásához, az addig a hosszú séták után mindig hőbörgő gerincsérvem észre sem veszi, hogy egész nap megyek. Nekem bevált!

 - Bonczó Emese, 44 , Pócsmegyer

 

Túlsúlyos pedagógusként az egész napos állva tanítástól fájtak a térdeim. Mióta barefoot cipőben járok, a térdfájásom teljesen elmúlt. A lábam más részeit terheli a barefoot cipőben az állás és gyaloglás. Így is elfárad a lábam, de nem fáj.

 - Edit, 52, Pócsmegyer

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékeink