OmaKing Unisex Papucs

OmaKing Barefoot Unisex Papucs
OmaKing Barefoot Unisex Papucs
OmaKing Barefoot Unisex Papucs
a
Természetes nemezből készült, barátságos hangulatot árasztó, meleg barefoot papucs vékony gumitalppal, mely nem hagy nyomot a padlón. Az orr-részen és a boka körül hasított bőr rátétek védik az anyagot a nyúlástól. Fázik a lábad? Burkold gyapjúba! Az Omaking papucsnak nagy belső tere van, volumenes lábra ajánljuk.
Nincs raktáron
12 500 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 125 Ft
Amit még érdemes tudnod róla
32 fokon kézzel, vagy gépben gyapjú programon, csökkentett fordulatszámú centrifugával, kímélő mosószerrel mosható. Gépi mosásnál mosózsák használata ajánlott. Szabad levegőn, hőforrástól (pl. radiátor, hajszárító stb.) távol szárítsd! A mosás kis mértékben befolyásolhatja a bőr rátétek külalakját.
Adatok
A termék típusa
Papucs
Gyártó
OmaKing
Méret (EU és USA!)
38
Vegán
Nem
Felsőrész anyaga
Gyapjú/Bőr
Szín
Szürke
Szállítás
1-5 munkanap
Származási hely
EU
Szélesség
Szélesebb
A talp vastagsága
Vékonyabb
Cikkszám
OMASLIPSZ_38
Akik már felpróbálták

"

A régi hagyományos futócipőm tönkrement, kerestem a következő futócipóm. Ahogy néztem a kínálatot, utánajártam, hogy mi lenne a legjobb. Elszörnyedtem a felfújt, színes vastag talpaktól, egyik sem vonzott. Így találtam rá a mezítlábas cipőkre, és onnantól nem volt megállás, mintha szétcsúszott fogaskerekek kerültek volna a helyükre - minden stimmelt! Azóta sokkal tudatosabban használom a testem, tudatosabban törekszem az egyensúly megtalálására, mind testileg és lelkileg.

 - Arnóth Katalin, 35 éves, Zsámboki Biokert

 

A mezítlábas cipő számomra a szabadság egyik megnyilvánulási formája. Megadja a lábamnak a helyet, kényelmet, nem szorít korlátok közé. Imádom, hogy túra közben érzem a talajt, kavicsokat, így egy séta alatt a talpreflexológiás masszázs is megvan! Ez kihat az egész szervezetre - szerintem erre sokan nem is gondolnak.

 - Nagy Katalin, 44, Piliscsaba

 

Térdsérülés miatt egyedül a barefoot cipőkben tudok szinte fájdalommentesen járni. Olyannyira megszerettem őket, hogy a normál cipőket már nem is akarom felvenni.

 - Vörös Viktória, 32, Bécs

"

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékeink