Leguano City Barefoot Unisex Félcipő
Leguano City Unisex Félcipő
55 990 Ft

Leguano City Unisex Félcipő

Leguano City Barefoot Unisex Félcipő
Leguano City Barefoot Unisex Félcipő
Leguano City Barefoot Unisex Félcipő
Leguano City Barefoot Unisex Félcipő
Leguano City Barefoot Unisex Félcipő
Leguano City Barefoot Unisex Félcipő
Leguano City Barefoot Unisex Félcipő
Leguano City Barefoot Unisex Félcipő
Leguano City Barefoot Unisex Félcipő
Leguano City Barefoot Unisex Félcipő
a
Barefoot, unisex fűzős félcipő. Sportos és elegáns ruhához is viselheted. Ha a lábad egy ölelésre vágyik.

 


MÉRETTÁBLÁZAT


Raktáron
55 990 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 1 120 Ft
Mások ezeket is választották
Amit még érdemes tudnod róla
Barefoot cipőkre való átszokáshoz is ajánljuk. Német alapanyagokból Németországban kézzel gyártott termék. Kezelése: mosógépben mosható, 30°C-on, kímélő programmal, öblítő nélkül, mosózsákban, hasonló színekkel. Szárítás: szabad levegőn árnyékban. Cipőfűző: kézi mosás.
Adatok
A termék típusa
Félcipő
Gyártó
Leguano
Méret (EU és USA!)
36
Vegán
Igen
Felsőrész anyaga
Textil
Vízálló membrán
Nem
Szín
Fekete
Szállítás
1-5 munkanap
Származási hely
EU
Bélelt
Nem
Szélesség
Közepes
A talp vastagsága
Közepes
Cikkszám
LGNCITFK_36
Akik már felpróbálták
"

A régi hagyományos futócipőm tönkrement, kerestem a következő futócipóm. Ahogy néztem a kínálatot, utánajártam, hogy mi lenne a legjobb. Elszörnyedtem a felfújt, színes vastag talpaktól, egyik sem vonzott. Így találtam rá a mezítlábas cipőkre, és onnantól nem volt megállás, mintha szétcsúszott fogaskerekek kerültek volna a helyükre - minden stimmelt! Azóta sokkal tudatosabban használom a testem, tudatosabban törekszem az egyensúly megtalálására, mind testileg és lelkileg.

 - Arnóth Katalin, 35 éves, Zsámboki Biokert

 

A mezítlábas cipő számomra a szabadság egyik megnyilvánulási formája. Megadja a lábamnak a helyet, kényelmet, nem szorít korlátok közé. Imádom, hogy túra közben érzem a talajt, kavicsokat, így egy séta alatt a talpreflexológiás masszázs is megvan! Ez kihat az egész szervezetre - szerintem erre sokan nem is gondolnak.

 - Nagy Katalin, 44, Piliscsaba

 

Térdsérülés miatt egyedül a barefoot cipőkben tudok szinte fájdalommentesen járni. Olyannyira megszerettem őket, hogy a normál cipőket már nem is akarom felvenni.

 - Vörös Viktória, 32, Bécs

"
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Évi
2023.07.25
Hatalmas élmény ilyen cipőben járni. Nagyon örülök, hogy belecsöppentem ebbe a világba. Az eddig használt cipőimben folyamatosan fájt valahol a lábam, ebben kényelmesen elférek. Hosszabb séta után sem fáj sehol, sőt jól is esik a talpmasszázs, amit a talaj egyenetlenségei biztosítanak. Én ezt a cipőt fekete selyemcipőfűzővel használom, úgy kifejezetten nőies.
Janka
2023.07.17
Először is nagyon köszönöm nektek a kedvességet, a türelmet, a hozzáértést. Őszintén öröm találkozni olyan emberekkel, akik szívükön viselik mások jóllétét. Ezt éltem meg nálatok.

Majdnem napra pontosan 1 hónapja van jelen az életemben a barefoot cipőm, és több szinten is változást hozott nekem. Egyrészt adott valamifajta stabilitást, nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is. Azáltal, hogy közvetlenebbül kapcsolódom a földdel, és egyértelműbben kapok információt arról, hogy mikor, milyen jellegű talajon állok, ad valamiféle tartást nekem. És önbizalmat is. Két lábbal állok a földön, kapcsolódom hozzá, több információm van a környezetemről, ezáltal a reakcióim is tisztábbak. Ehhez jön hozzá egy jóleső érzés, ami abból fakad, hogy törődöm magammal, és olyan lábbelit hordok, amivel jót teszek magamnak. Évek óta csípő körüli fájdalommal küzdök, és a barefoot cipő hordása során enyhülnek a fájdalmaim vagy teljesen elcsitulnak.
Barefoot cipők | Barefoot Point válasza:
Mi is nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! Gyönyörűen leírtad azt, amit sokan mások is tapasztalnak a földdel és a saját magunkkal való kapcsolódásról, de nem tudják ilyen érzékletesen szavakba önteni. További megkönnyebbülést és sok örömet kívánunk a cipődhöz!
Varga Veronika
2022.11.22
A világ legkényelmesebb félcipője. Sajnálom, amikor hazaérek, hogy ki kell bújni belőle. Aki még nem tette, érdemes felpróbálni.
Hasonló termékeink