Barefoot prémium cipők, a legjobb márkákkal - Próbáld fel Te is!

Ajándékutalvány    50.000 Ft
Ajándékutalvány 50.000 Ft
50 000 Ft

Ajándékutalvány 50.000 Ft

a
Olyan ajándékot keresel, ami formát ölt egy tárgyban, maradandó élményt nyújt, és még személyes is? Most megtaláltad! Utalványunkkal hozzájárulhatsz szeretteid, barátaid egészségéhez, mindennapi jóllétéhez. Az ajándékutalvány a feltüntetett érvényességi időn belül bármire beváltható webáruházunkban a feltüntetett érték erejéig. Visszaadni nem tudunk belőle, de akár a teljes számlaösszeg kiegyenlíthető vele. Kinyomtatva vagy elektronikus formában is eljuttathatod a megajándékozottnak, ahogy Neked megfelel! A képen szereplő utalvány csak egy sablon. Az egyedi kódot tartalmazó, vásárláshoz érvényes ajándékutalványt e-mailben küldjük el Neked a fizetést követően, 1-2 napon belül.

 


MÉRETTÁBLÁZAT


A termék típusa
Ajándékutalvány
Szállítás
1-5 munkanap
Raktáron
50 000 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 1 000 Ft
Amit még érdemes tudnod róla
Az utalvány bármely vásárláshoz felhasználható, online vagy személyesen is, de mindenképpen a www.barefootpoint.hu webáruház felületének a használatával. Egy vásárlás – egy utalvány. A helyszínen szívesen segítünk!
Adatok
Cikkszám
KIEGAJUT_50
Akik már felpróbálták

"

A régi hagyományos futócipőm tönkrement, kerestem a következő futócipóm. Ahogy néztem a kínálatot, utánajártam, hogy mi lenne a legjobb. Elszörnyedtem a felfújt, színes vastag talpaktól, egyik sem vonzott. Így találtam rá a mezítlábas cipőkre, és onnantól nem volt megállás, mintha szétcsúszott fogaskerekek kerültek volna a helyükre - minden stimmelt! Azóta sokkal tudatosabban használom a testem, tudatosabban törekszem az egyensúly megtalálására, mind testileg és lelkileg.

 - Arnóth Katalin, 35 éves, Zsámboki Biokert

 

A mezítlábas cipő számomra a szabadság egyik megnyilvánulási formája. Megadja a lábamnak a helyet, kényelmet, nem szorít korlátok közé. Imádom, hogy túra közben érzem a talajt, kavicsokat, így egy séta alatt a talpreflexológiás masszázs is megvan! Ez kihat az egész szervezetre - szerintem erre sokan nem is gondolnak.

 - Nagy Katalin, 44, Piliscsaba

 

Térdsérülés miatt egyedül a barefoot cipőkben tudok szinte fájdalommentesen járni. Olyannyira megszerettem őket, hogy a normál cipőket már nem is akarom felvenni.

 - Vörös Viktória, 32, Bécs

"

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékeink