Saltic Arwen Black Nappa Balerina

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Ritu
2024.04.06
Nagyon kényelmes és szép cipő, biztosan szeretni fogom. Azt hiszem, hogy az eddigi legkülönlegesebb cipőm, nagyon egyedi, nagyon teszik! A 24,8 / 9,6 cm, kis/közepes volumenű lábamra 39-es méretet rendeltem,ami az én szubjektív érzetem szerint kicsit nagy lett, de ahogy mindig lenni szokott, a kisebb meg már kicsi lenne, úgyhogy egy vékony talpbetét tökéletesen megoldja a helyzetet. A cipőnek egyébként leheletvékony a talpa, úgyhogy engem nem zavar a plusz vastagság, még így is teljes a mezítláb-érzés.
A rendelés flottul ment, a kiszállitás gyors volt, mindennel elégedett vagyok, köszönöm szépen!
Bíborka
2023.10.01
Egyedi, gyönyörű, és maximális mezitlábas érzés. Strapabíró és rendkívül kényelmes. Egyik kedvenc bf cipőm
Szabó Anita
2023.07.22
Fantasztikus! Fantasztikusan kényelmes, puha, egyedi, kecses, ízléses... Királylánynak érzem magam benne :) Mit nekem magas rüszt és széles lábfej!
Csőke Barbara
2023.06.21
Mezítláb járok cipőben, hihetetlen felszabadult érzés! Nem csak kényelmes, hanem csinos is, már többen "leirigyelték" rólam az utcán. Kedves, segítőkész, professzionális csapat, szívből ajánlom az üzletet és a barefoot modelleket.
Barefoot cipők | Barefoot Point válasza:
Kedves Barbara, nagyon szépen köszönjük a visszajelzést, annyira jó ezt olvasni! További örömteli barefootozást kívánunk!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza