Leguano City Unisex Félcipő

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Évi
2023.07.25
Hatalmas élmény ilyen cipőben járni. Nagyon örülök, hogy belecsöppentem ebbe a világba. Az eddig használt cipőimben folyamatosan fájt valahol a lábam, ebben kényelmesen elférek. Hosszabb séta után sem fáj sehol, sőt jól is esik a talpmasszázs, amit a talaj egyenetlenségei biztosítanak. Én ezt a cipőt fekete selyemcipőfűzővel használom, úgy kifejezetten nőies.
Janka
2023.07.17
Először is nagyon köszönöm nektek a kedvességet, a türelmet, a hozzáértést. Őszintén öröm találkozni olyan emberekkel, akik szívükön viselik mások jóllétét. Ezt éltem meg nálatok.

Majdnem napra pontosan 1 hónapja van jelen az életemben a barefoot cipőm, és több szinten is változást hozott nekem. Egyrészt adott valamifajta stabilitást, nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is. Azáltal, hogy közvetlenebbül kapcsolódom a földdel, és egyértelműbben kapok információt arról, hogy mikor, milyen jellegű talajon állok, ad valamiféle tartást nekem. És önbizalmat is. Két lábbal állok a földön, kapcsolódom hozzá, több információm van a környezetemről, ezáltal a reakcióim is tisztábbak. Ehhez jön hozzá egy jóleső érzés, ami abból fakad, hogy törődöm magammal, és olyan lábbelit hordok, amivel jót teszek magamnak. Évek óta csípő körüli fájdalommal küzdök, és a barefoot cipő hordása során enyhülnek a fájdalmaim vagy teljesen elcsitulnak.
Barefoot cipők | Barefoot Point válasza:
Mi is nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! Gyönyörűen leírtad azt, amit sokan mások is tapasztalnak a földdel és a saját magunkkal való kapcsolódásról, de nem tudják ilyen érzékletesen szavakba önteni. További megkönnyebbülést és sok örömet kívánunk a cipődhöz!
Varga Veronika
2022.11.22
A világ legkényelmesebb félcipője. Sajnálom, amikor hazaérek, hogy ki kell bújni belőle. Aki még nem tette, érdemes felpróbálni.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza