Leguano City Unisex Félcipő

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Kiss Leskó Gergő
2024.04.14
Nagyon kellemes viselet, ideális tavaszi-nyári időszakra. Talpa a Leguanoknál megszokott forma és anyag. Akinek egy Leguano bejön, innentől bármelyiket hordhatja. Engem csak az zavar, hogy a cipőfűző egy picit hosszabb a kelleténél, de ez ízlés kérdése. Mosogépben ez is mosható, bár a fekete és sötétkék szín szerintem kevésbé kényes, mint a világos szürke Beat.
Barefoot cipők | Barefoot Point válasza:
Köszönjük a visszajelzést, nagyon örülünk, hogy örömöt okoz a cipő! :) Ez egy rendkívül népszerű modell. Különböző volumenű lábakhoz különböző hosszúságú fűző szükséges. A gyártó a nagyobb volumenű lábakra optimalizál, mert egy hosszabb fűzőt meg lehet kötni duplán, de ha valakinek túl rövid a fűző, arra nincs más megoldás, mint a fűzőcsere. Köszönjük a megértést, és további jó barefootozást kívánunk!
Ranogajec Marika
2024.03.22
Ma egész nap az új cipőmben jártam a várost, és egyáltalán nem fájt a lábam! Két hét kínlódás után! Köszönöm a segítséget a megfelelő cipő kiválasztásához.
Évi
2023.07.25
Hatalmas élmény ilyen cipőben járni. Nagyon örülök, hogy belecsöppentem ebbe a világba. Az eddig használt cipőimben folyamatosan fájt valahol a lábam, ebben kényelmesen elférek. Hosszabb séta után sem fáj sehol, sőt jól is esik a talpmasszázs, amit a talaj egyenetlenségei biztosítanak. Én ezt a cipőt fekete selyemcipőfűzővel használom, úgy kifejezetten nőies.
Janka
2023.07.17
Először is nagyon köszönöm nektek a kedvességet, a türelmet, a hozzáértést. Őszintén öröm találkozni olyan emberekkel, akik szívükön viselik mások jóllétét. Ezt éltem meg nálatok.

Majdnem napra pontosan 1 hónapja van jelen az életemben a barefoot cipőm, és több szinten is változást hozott nekem. Egyrészt adott valamifajta stabilitást, nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is. Azáltal, hogy közvetlenebbül kapcsolódom a földdel, és egyértelműbben kapok információt arról, hogy mikor, milyen jellegű talajon állok, ad valamiféle tartást nekem. És önbizalmat is. Két lábbal állok a földön, kapcsolódom hozzá, több információm van a környezetemről, ezáltal a reakcióim is tisztábbak. Ehhez jön hozzá egy jóleső érzés, ami abból fakad, hogy törődöm magammal, és olyan lábbelit hordok, amivel jót teszek magamnak. Évek óta csípő körüli fájdalommal küzdök, és a barefoot cipő hordása során enyhülnek a fájdalmaim vagy teljesen elcsitulnak.
Barefoot cipők | Barefoot Point válasza:
Mi is nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! Gyönyörűen leírtad azt, amit sokan mások is tapasztalnak a földdel és a saját magunkkal való kapcsolódásról, de nem tudják ilyen érzékletesen szavakba önteni. További megkönnyebbülést és sok örömet kívánunk a cipődhöz!
Varga Veronika
2022.11.22
A világ legkényelmesebb félcipője. Sajnálom, amikor hazaérek, hogy ki kell bújni belőle. Aki még nem tette, érdemes felpróbálni.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza