OmaKing Natural Felt filc talpbetét

a

Méretre vágható, 5 mm vastag filc talpbetét, mely hatékonyan és természetesen szigetel. Nap végén tanácsos kivenni, és szabad levegőn, közvetlen hőhatást (pl. fűtőtest) elkerülve száradni hagyni. Méretválasztásnál vedd figyelembe, hogy a talpbetét szűkíti a cipő belső terét!

Két méretben rendelhető:

  • 35-41: 26,5 cm hosszú, 10 cm széles
  • 42-47: 30,5 cm hosszú, 11 cm széles
Nincs raktáron
Méret (EU és USA!)
2 190 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 22 Ft
Amit még érdemes tudnod róla
Mi mindenre jó egy talpbetét? 1. Extra védelmet adhat a talaj felől érkező hideg ellen. 2. Használhatod arra is, hogy enyhítsd a talajérzetet. Ez barefoot cipőkre való átszokásnál is segítséget jelenthet, ha a lábad fokozatosságot igényel. 3. Ha kis volumenű a lábad, néha épp egy talpbetétnyi helyet kell kitölteni egy egyébként méretben és formában is megfelelő cipőben ahhoz, hogy biztonságosan üljön rajtad.
Adatok
A termék típusa
Talpbetét
Gyártó
OmaKing
Vegán
Nem
Szállítás
1-5 munkanap
Származási hely
EU
Cikkszám
KIEGTBOK220
Akik már felpróbálták

Először a gyerekeim számára vásároltam mezítlábas cipőket, miután meggyőződtem róla, hogy ez szolgálja leginkább az egészséges fejlődésüket. Pár hónapig eltartott, mire rájöttem, az én lábfejem, gerincem is megérdemli a stabil alapokat. Elcsomagoltam a magas sarkú bokacsizmámat, és ma már a fehér csipkés Leguano cipőmben érzem a legcsinosabbnak magam.

 - Judit, 41, Gödöllő

 

Régebben a hideg kirázott nyár végén a gondolattól, hogy cipőt kell lassan húzni a lábamra. A barefoot cipőkre találva ez megszűnt. Amióta Gabi segítségével megismertem a barefoot cipőket és bátorságot gyűjtöttem a kipróbálásához, az addig a hosszú séták után mindig hőbörgő gerincsérvem észre sem veszi, hogy egész nap megyek. Nekem bevált!

 - Bonczó Emese, 44 , Pócsmegyer

 

Túlsúlyos pedagógusként az egész napos állva tanítástól fájtak a térdeim. Mióta barefoot cipőben járok, a térdfájásom teljesen elmúlt. A lábam más részeit terheli a barefoot cipőben az állás és gyaloglás. Így is elfárad a lábam, de nem fáj.

 - Edit, 52, Pócsmegyer

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Vivien
2024.03.14
Nagyon jó termék, nem papírvékony, van vastagsága, tiszta gyapjú, azóta nem fázik a lábam a cipőben. Tökéletesen szigetel alulról.
Fajta Ariella
2023.02.26
Pici méretproblémához rendeltem, bő volt a lábfejemre a cipő. Tökéletesen megoldotta és csak minimáisan vett el a talajérzetből (hiszen nyilván vastagabbá teszi a cipőt), de inkább puhítja, mint rontja :) nagyon jó választás volt, köszönöm az ajánlást!
Hasonló termékeink