OmaKing Lux Leather Fresh talpbetét

a

Méretre vágható, 3 mm vastag talpbetét növényi cserzésű bőrből, aktív szén alapon. Nedvességelvezető hatású, gyorsan szárad, kellemes puhaságot és természetes frissességet varázsol a cipődbe. Nap végén tanácsos kivenni, és szabad levegőn, közvetlen hőhatást (pl. fűtőtest) elkerülve száradni hagyni. Méretválasztásnál vedd figyelembe, hogy a talpbetét szűkíti a cipő belső terét!

Két méretben rendelhető:

  • 35-41: 26,5 cm hosszú, 10 cm széles
  • 42-47: 30,5 cm hosszú, 11 cm széles
Nincs raktáron
Méret (EU és USA!)
2 190 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 22 Ft
Amit még érdemes tudnod róla
Használhatod arra is, hogy enyhítsd a talajérzetet, ami a barefoot cipőkre való átszokásnál is segítséget jelenthet, ha a lábad fokozatosságot igényel. Ha kis volumenű a lábad, néha épp egy talpbetétnyi helyet kell kitölteni egy egyébként méretben és formában is megfelelő cipőben ahhoz, hogy biztonságosan üljön rajtad!
Adatok
A termék típusa
Talpbetét
Gyártó
OmaKing
Vegán
Nem
Szállítás
1-5 munkanap
Származási hely
EU
Cikkszám
KIEGTBOK340
Akik már felpróbálták

Először a gyerekeim számára vásároltam mezítlábas cipőket, miután meggyőződtem róla, hogy ez szolgálja leginkább az egészséges fejlődésüket. Pár hónapig eltartott, mire rájöttem, az én lábfejem, gerincem is megérdemli a stabil alapokat. Elcsomagoltam a magas sarkú bokacsizmámat, és ma már a fehér csipkés Leguano cipőmben érzem a legcsinosabbnak magam.

 - Judit, 41, Gödöllő

 

Régebben a hideg kirázott nyár végén a gondolattól, hogy cipőt kell lassan húzni a lábamra. A barefoot cipőkre találva ez megszűnt. Amióta Gabi segítségével megismertem a barefoot cipőket és bátorságot gyűjtöttem a kipróbálásához, az addig a hosszú séták után mindig hőbörgő gerincsérvem észre sem veszi, hogy egész nap megyek. Nekem bevált!

 - Bonczó Emese, 44 , Pócsmegyer

 

Túlsúlyos pedagógusként az egész napos állva tanítástól fájtak a térdeim. Mióta barefoot cipőben járok, a térdfájásom teljesen elmúlt. A lábam más részeit terheli a barefoot cipőben az állás és gyaloglás. Így is elfárad a lábam, de nem fáj.

 - Edit, 52, Pócsmegyer

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Somogyi Adrienn
2023.05.11
26cm-es talphosszomra a nagyon méretet kaptam. Belevágtam a cipőbe formára.
Szuper betét, nem pöndörödik fel a széle a használattól és az esetleges talpi nedvességtől.
Nem izzasztja a lábat. A fehér zoknim nagyon enyhén a nyomáspontokon megszínezi, de a megfelelő mosással kijön.
Hasonló termékeink