NYÁRI SZÜNET A GÖDÖLLŐI BOLTBAN,
július 4. és augusztus 3. között ZÁRVA!
A webshop zavartalanul működik!
OmaKing Air Soft frissítő talpbetét
OmaKing Air Soft frissítő talpbetét
1 950 Ft

OmaKing Air Soft frissítő talpbetét

a

Méretre vágható, 5 mm vastag talpbetét. Gondos kialakítása maximális szellőzést biztosít a cipőben, puha latex alapja lökéscsillapító hatású. Nap végén tanácsos kivenni, és szabad levegőn, közvetlen hőhatást (pl. fűtőtest) elkerülve száradni hagyni. Méretválasztásnál vedd figyelembe, hogy a talpbetét szűkíti a cipő belső terét!

Három méretben rendelhető:

  • 35-41: 26,5 cm hosszú, 10 cm széles
  • 42-47: 30,5 cm hosszú, 11 cm széles
  • 48-51: 33,5 cm hosszú, 11,5 cm széles
Raktáron
Méret (EU és USA!)
1 950 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 20 Ft
Amit még érdemes tudnod róla
Használhatod arra is, hogy enyhítsd a talajérzetet, ami a barefoot cipőkre való átszokásnál is segítséget jelenthet, ha a lábad fokozatosságot igényel. Ha kis volumenű a lábad, néha épp egy talpbetétnyi helyet kell kitölteni egy egyébként méretben és formában is megfelelő cipőben ahhoz, hogy biztonságosan üljön rajtad!
Adatok
A termék típusa
Talpbetét
Gyártó
OmaKing
Méret (EU és USA!)
35-41
Vegán
Igen
Szállítás
1-5 munkanap
Származási hely
EU
Cikkszám
KIEGTBOK400_M
Akik már felpróbálták

Először a gyerekeim számára vásároltam mezítlábas cipőket, miután meggyőződtem róla, hogy ez szolgálja leginkább az egészséges fejlődésüket. Pár hónapig eltartott, mire rájöttem, az én lábfejem, gerincem is megérdemli a stabil alapokat. Elcsomagoltam a magas sarkú bokacsizmámat, és ma már a fehér csipkés Leguano cipőmben érzem a legcsinosabbnak magam.

 - Judit, 41, Gödöllő

 

Régebben a hideg kirázott nyár végén a gondolattól, hogy cipőt kell lassan húzni a lábamra. A barefoot cipőkre találva ez megszűnt. Amióta Gabi segítségével megismertem a barefoot cipőket és bátorságot gyűjtöttem a kipróbálásához, az addig a hosszú séták után mindig hőbörgő gerincsérvem észre sem veszi, hogy egész nap megyek. Nekem bevált!

 - Bonczó Emese, 44 , Pócsmegyer

 

Túlsúlyos pedagógusként az egész napos állva tanítástól fájtak a térdeim. Mióta barefoot cipőben járok, a térdfájásom teljesen elmúlt. A lábam más részeit terheli a barefoot cipőben az állás és gyaloglás. Így is elfárad a lábam, de nem fáj.

 - Edit, 52, Pócsmegyer

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékeink