Blog

A barefoot cipő nem egy márka

Barefoot Point
Barefoot Point
2022.06.30 15:54
A barefoot cipő nem egy márka

Sokan hiszik, hogy a barefoot cipő egy márka. De ha nem az, akkor mi? Száz márka. Sőt, még annál is több! Nem viccelünk.

Mára már világszerte száznál is több gyártó készít barefoot (mezítlábas) cipőket, tehát óriási a választék.

Ezen ugyan valamennyit szűkít az, hogy a mindennapi konfekcióhoz képest a barefoot cipőipar figyelembe veszi, hogy a lábunk nem csupán hosszban, de szélességben, alakban és volumenben is erősen különbözik.

Egyes márkák a szélesebb, mások a keskenyebb lábakra specializálódnak, de van, akinél modellenként más a célközönség. Egyes brandeknél az orrkialakítás a lejtős lábformának (a nagylábujj a domináns) kedvez, másoknál a lekerekítettnek (a 2. vagy 3. lábujj a leghosszabb), megint másoknál a négyszögletesnek (az összes lábujj többé-kevésbé egyforma hosszú).

Ha a cipő mély, az a nagyobb volumenű vásárlónak ünnep, a laposabb lábúakon viszont lötyögni fog. Egy széles sarokrész kedvezhet a férfiaknak – de megint csak lötyögősnek bizonyulhat valaki máson. Az, hogy a gyártó honlapjáról mennyi információ derül ki minderről, sajnos már más kérdés.

Sokszor nehézkes összegyűjteni mindent, amit a jó választáshoz tudnod kell – ami azért szomorú, mert ma még kevés a valódi üzlet, ahol barefoot cipőválaszték áll rendelkezésre. Hiszen a neked való cipőt a legegyszerűbben mégiscsak úgy találod meg, ha belebújsz, és nem csak látod, de érzed is, hogy ez az igazi! Többek között ezért hoztuk létre Nektek a Barefoot Point-ot.

Itt számos prémium barefoot márkát találsz egy helyen!


Cipőinket gondosan teszteltük, hosszan válogattunk, és csak olyat modelleket kínálunk neked, melyek barefoot (mezítlábas) megfelelőségéről meggyőződtünk. Ma már nem kell külföldre utaznod azért, hogy egy helyen végigpróbálhass egy csomó különböző barefoot lábbelit... Látogass el hozzánk ezért az élményért, öltözz divatosan és egészségesen! 100 gyártó termékkínálatából értelemszerűen csak korlátozott mennyiséget tudunk elhozni Nektek.

Milyen szempontok alapján válogattunk tehát?

1. Az első és lefontosabb szempontunk a minőség. Mi csak a legjobbaktól vásárolunk – ezért Te is a legjobbat kapod nálunk.

2. Nálunk sokrétű méret- és formaválaszték vár Rád. Ügyelünk rá, hogy a lehető legszélesebb rétegnek kínáljunk megoldást, ezért van keskenyebb és szélesebb cipőnk, mélyebb és laposabb, illetve vékonyabb és vastagabb talpú. Gondolunk a kezdőkre és a már elkötelezett barefootosokra egyaránt!

3. Cipőre mindenféle helyzetekben szüksége van az embernek (bár ma már hódít a teljes mezítlábasság). Otthonról dolgozol? Munkába jársz? A játszótérre hordod a gyerekeket? Esetleg reggel üzleti tárgyalás, délután sport, este színház? Nálunk minden alkalomra megtalálod a megfelelő cipőt. Tavasz, nyár, ősz, tél; város vagy erdő; szárazföldi vagy vízi sport; hétköznap vagy ünnepi esemény – gyere el hozzánk, és megkeressük a neked való lábbelit! Garantáltan neked lesz a legkönnyebb dolgod, akárhova is mész benne – nálunk nem szorít a cipő!

Remek hír, hogy a barefoot cipőgyártók köre évről évre bővül. Cseppet se aggódj, mi figyelünk helyetted is!

Mindig a legjobbat fogjuk kínálni Neked – a legjobbaktól.


A Saltic Barefoot például egyelőre kevésbé széles körben ismert márka, pedig kiváló minőségű – és sokszor lélegzetelállítóan szép színű – cipőik megkönnyítik a napodat, akár a városban maradsz, akár túrára indulnál. Mi is előszeretettel hordjuk őket.

A Shamma Sandals a lemegbízhatóbb minőséget és utánozhatatlan kényelmet kínálja terepfutáshoz vagy a mindennapokra egyaránt. Többéves tapasztalat alapján tettük le mellette a voksunkat.

A Peerko gyönyörű és pillekönnyű barefoot cipőket gyárt városi használatra, férfiaknak és nőknek. Szeretjük!

A Xero az egyik legismertebb barefoot márka – de mi tőlük is csak a legjobb modellekből válogatunk Nektek! Választékunkat – a Ti visszajelzéseiteket messzemenően figyelembe véve – folyamatosan alakítjuk, fejlesztjük.

Mondjátok el nekünk bátran a véleményeteket, kívánságaitokat!


Amit tudunk, teljesítünk. Gyere el hozzánk, vagy írj nekünk! Nálunk számít a véleményed!