NYÁRI SZÜNET A GÖDÖLLŐI BOLTBAN,
július 4. és augusztus 3. között ZÁRVA!
A webshop zavartalanul működik!

Knitido Dr. Foot Hallux Valgus Black zokni

Knitido Dr. Foot Hallux Valgus Black zokni
Knitido Dr. Foot Hallux Valgus Black zokni
a

Bütykös lábra ajánljuk ezt a különleges kialakítású, ötujjas, normál szárhosszúságú pamutzoknit (79% pamut, 15% nylon, 3% poliészter, 3% elasztán).

Mint minden ötujjas zokni, így ez is csökkenti a lábujjak területére eső feszültséget. A lábujjak mozgékonyabbá válnak, ezzel tehermentesítik az oldalsó lábizmokat, lehetővé téve azok ellazulását.

A Dr. Foot Hallux Valgus zokni lábfeji részén körbefutó kompressziós sáv támogatja a bütyök kialakulásáért felelős legyengült izmokat és szalagokat, és enyhíti az ízületek terhelését. A bütyök súlyosságától függően ez azonnali megkönnyebbüléshez és az oldalsó izmok további tehermentesítéséhez vezethet.

Nincs raktáron
Méret (EU és USA!)
6 360 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 64 Ft
Amit még érdemes tudnod róla

A bütyök (hallux valgus) kialakulásában számos tényező játszhat szerepet: nem megfelelő lábbeli és/vagy zokni viselése, mely elnyomja a lábujjakat az anatómiailag helyes pozícióból; a lábfej izmainak elégtelen használata és ezáltal elgyengülése; esetleges öröklött kötőszöveti gyengeség.

Az egészséges nagylábujj pozíciója a belső talpél egyenes meghosszabbításával esik egybe, az alapízületnél nem hajlik el a második lábujj felé. A nagylábujjat az oldalsó izmok és inak tartják pozícióban. Ha ezek az izmok, inak elvesztik funkciójukat, a lábujj lassan befelé görbül, és megjelenik a bütyök.

A nagylábujj helyzetét hagyományosan speciális sínekkel korrigálják, míg a Knitido az ellenkező megközelítést alkalmazza: a lábujjak területét mentesíti a hagyományos zokni okozta feszültségtől. Az ötujjas zoknik teret nyitnak az öngyógyító folyamatnak: a lábujjak visszatérnek természetes helyzetükbe, többet mozognak, és újra megerősödhetnek.

A szár hossza: 19 cm. Kezelése: max. 60°C-on géppel mosható. Szárítógéppel nem szárítható Fontos: az anatómiailag megfelelő öltözet mellett a regenerációt nagyban elősegíti, ha rendszeresen végzel célzott láb- és lábujjtornát.

Adatok
A termék típusa
Zokni
Gyártó
Knitido
Szállítás
1-5 munkanap
Származási hely
Japán
Cikkszám
KIEGZNKNI5201001
Akik már felpróbálták

Először a gyerekeim számára vásároltam mezítlábas cipőket, miután meggyőződtem róla, hogy ez szolgálja leginkább az egészséges fejlődésüket. Pár hónapig eltartott, mire rájöttem, az én lábfejem, gerincem is megérdemli a stabil alapokat. Elcsomagoltam a magas sarkú bokacsizmámat, és ma már a fehér csipkés Leguano cipőmben érzem a legcsinosabbnak magam.

 - Judit, 41, Gödöllő

 

Régebben a hideg kirázott nyár végén a gondolattól, hogy cipőt kell lassan húzni a lábamra. A barefoot cipőkre találva ez megszűnt. Amióta Gabi segítségével megismertem a barefoot cipőket és bátorságot gyűjtöttem a kipróbálásához, az addig a hosszú séták után mindig hőbörgő gerincsérvem észre sem veszi, hogy egész nap megyek. Nekem bevált!

 - Bonczó Emese, 44 , Pócsmegyer

 

Túlsúlyos pedagógusként az egész napos állva tanítástól fájtak a térdeim. Mióta barefoot cipőben járok, a térdfájásom teljesen elmúlt. A lábam más részeit terheli a barefoot cipőben az állás és gyaloglás. Így is elfárad a lábam, de nem fáj.

 - Edit, 52, Pócsmegyer

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékeink