Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Agi
2023.07.17
Ez a második barefoot cipőm, már a próbálásnál is nagyon kényelmes volt. Kicsit zavart, hogy fiú cipő és nagyon szerettem volna a kék lány cipőt, de be kellett látnom, hogy az keskeny a lábamra. A boltban rettentő sok segítséget kaptam és sok mindent megtudtam a barefoot cipőkről és a lábamról is. Záráshoz közeli időben értem oda és a sok próbálással már bőven a zárási időn túl voltunk, de egy rossz mondatot, szót, de még csak rossz nézést sem kaptam. Azóta is nagyon szeretem ezt a cipőt.
Bakai József
2023.07.14
Xero Glennem volt előbb, de az nyárra túl meleg, kellett egy nagyon szellős, könnyű cipő, elsősorban kirándulni. A városban is hordom, meg balkán táncházba is, nagyon szeretem! Pillekönnyű és nagyon puha. Érdekes, korábban nem éreztem, hogy össze lennének nyomva a lábujjaim – de most nem már szeretek visszabújni a régi cipőimbe. Ebben nem sajognak estére az ujjaim, nem könnyebbülök meg, amikor leveszem. Tényleg olyan, mintha rajtam sem lenne.
RáDó
2022.10.13
Nagyon kényelmes, hozza a Xero érzést, elférnek a lábujjaim, érzem a talajt , akkor is ha csak egy kavics van a betonon :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza