NYÁRI SZÜNET A GÖDÖLLŐI BOLTBAN,
július 4. és augusztus 3. között ZÁRVA!
A webshop zavartalanul működik!
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Eszter
2024.07.14
Pár naja vettem, és nagyon szeretem. A 24,3/9,3-as lábamra tökéletes a méret. Eleinte befelé csúszott benne a lábam, de érzetre egyáltalán nem zavart. Mostmár sokkal jobb. Állígatni kell rendesen, mire jó lesz, de fantasztikus szandál, imádom. A vizet is jól bírja.
Ágota Mészáros
2024.07.04
Fantasztikus szandál! Úgy tartja az ember lábát, mint egy sportcipő. Érdemes megnézni a Shamma honlapján is a mérettáblázatot, az segíthet a helyes méret eldöntésében: https://shammasandals.com/pages/sizing-adjustment-guides. A lábujj hosszától is függhet, hogy mi a jó méret: hosszú lábujjal a kisebb méret is jó lehet, rövidebb lábujjakkal a nagyobb méretre lehet szükség.
Barefoot cipők | Barefoot Point válasza:
Köszönjük a visszajelzést! A méretválasztásban sokat segíthetnek a mérettáblázat alatt belinkelt letölthető sablonok is, csak arra fontos figyelni, hogy méretazonos legyen a nyomtatás. További sok örömöt kívánunk a szandálhoz!
Szöllősi Judit
2023.07.23
Egyelőre még csak gyalogoltam benne, nem futottam, de azt már jó sokat. Olyan sok állítható pántja van, hogy állandóan kísérletezek vele, és egy nap is sokat változtatom, máshogy állítom be a különböző terepeken, vagy ha pl dagadtabb vagy izzadtabb a lábam. Tényleg minden kis mm változtatás teljesen más érzetet nyújt, ezért valószínűleg szinte minden lábra be lehet lőni jól. A letisztult dizájn miatt bármivel felveszem, 10 napos nyaralásra csak ezt a szandált vittem.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza