NYÁRI SZÜNET A GÖDÖLLŐI BOLTBAN,
július 4. és augusztus 3. között ZÁRVA!
A webshop zavartalanul működik!
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Szöllősi Judit
2023.07.23
Egész télen ezt hordtam, így már igazán megalapozott véleményt tudok írni. Nagyon-nagyon kényelmes, egyszer vettem csak vissza egy régi bakancsomat, és ledöbbentett, hogy mennyire darabosan jártam benne, elzsibbadtak benne a lábujjaim, fájt újra a derekam. A Peerkóban meg repülök! A gyapjú bélés (és a jobb vérkeringés) miatt egyáltalán nem fáztam benne, bár 5-6 hónap folyamatos használat után a gyapjú réteg a talpán elkopott, a következő szezonra veszek bele új betétet. Gyönyörű a színe, nagyon csinos, légies fazon bakancshoz képest, nadrággal és szoknyával is csak ezt hordtam. A legfölső “fűzőszintet” nem használtam, mert akkor néha kilazult nekem, de így is teljesen oké volt.
A városban is mindig keresem vele a “lábmasszírozós” felületeket, imádom, hogy érzem a talajt.
Andi
2022.10.04
Hosszas próbálgatás és ismerkedés után ő lett az első barefoot cipőm. A Peerko méretezését dicséri, hogy hagyományos cipőkből is 40-41-eseket hordok, ebből is a 41-es lett a jó méret a cérnazokniban mért 25,7*10-es lábamra. Nekem, a különösen szűk téli bokacipőmből átlépve, még vastag zokniban is olyan kényelmes, mintha apukám cipőjében kalimpálnának a lábujjaim.
Sok követelményt támasztottam a leendő egyetlen téli cipőm felé, és úgy tűnik, ez mindnek meg fog felelni:
- meleg (gyapjúbéléses az egész belseje, a talpa is, de belefér egy plusz talpbetét is, ha kell majd a fázós lábaimnak);
- vízálló (az eladó hölgy javaslatára azért pluszban leimpregnálom, hogy a latyakot is bírja majd);
- mindenféle öltözékhez is jó;
- városba és alkalmanként könnyű terepre.
A hagyományos cipőkből mindig kerestem a kevésbé szokványos fazonokat, ezért örülök, hogy bár a fazonja annyira klasszikus, amilyenem még sosem volt, de a színe viszont igazán különleges. Idomul ahhoz, milyen színekkel veszem fel, és a ráeső fény is változtatja. Mikor rásüt a Nap, csillogó aranyos lila, lámpafénynél olyan bronzfényű barna, mint a képeken, természetes fénynél olyan, mint egy kevés arannyal lefújt gesztenye (a hivatalos elnevezése is gesztenyebarna), bent a szobában pedig egészen bordós.
Eddig 5 csillag, izgatottan várom, hogy a használat során is olyan boldog leszek-e tőle, mint a vásárláskor. :)
Cs. Réka
2022.09.27
Széles lábra tökéletes!
Személyesen vásároltam az üzletben és jól is tettem, hogy felpróbáltam. (A lábam 25,5x11cm, a 42-es Peerko Frost a mérettáblázat szerint 27,5x10,3cm.
A 41-es télire szűk lett volna.)
Tudtam Peerko gyapjú talpbetétet választani hozzá az üzletben, ami méretre és formára van igazítva. (A cipő belseje és a talp is belül “bundás”. A biztonság kedvéért vettem a talpbetétet.)
A színe a valóságban sokkal inkább sötétbarna, nem irizál így, mint a képeken, de nagyon szép, mély gesztenyeszín.
A fűzője erősnek tűnik, viaszolt, fekete.
A talajérzet optimális, téli cipő kategóriában szuper!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza