Leguano Scio Unisex Félcipő

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Sassy-Molnár Emese
2023.08.14
Édesanyámnak vettük első barefoot cipőként. Elsődleges cél az otthoni papucs kiváltása volt, de persze utcára is felveheti.
3 évesen esett át a gyermekbénulás betegségen, ami szerencsére a bal lábán hagyott csak nyomot. Szoknia kell még a cipőt a 70 évi zárt, szoros cipök után, de nagyon kényelmesnek találja. A talpát érzi vékonynak, hiszen az átlagos cipők teljesen elválasztanak bennünket a járás igazi élményétől. Ezzel a cipővel viszont a talpunk is újra érzékszervvé válik! :)
Köszönjük a türelmes hozzáállást és a lehetőséget! Biztosan megyünk még!
Barefoot cipők | Barefoot Point válasza:
Nagy öröm ilyet olvasni! Gratulálunk édesanyádnak a nyitottságához! Kevesen tudják, de a talpunkon több az idegvégződés, mint a tenyerünkön. Igen, az emberi talpnak arra van szüksége, hogy minél több inger érje! A legújabb kutatások szerint az érintett idegpályák aktivitása összefüggést mutat a memória működésével, úgyhogy a barefoot cipők pozitív hatásai nem állnak meg a lábnál és a gerincnél. További érdekes élményeket és sok örömöt kívánunk hozzájuk, és szeretettel várunk vissza!
Szabo Valeria
2022.09.27
Szerelem elso erzesre :)) Ennel jobban nem tudom atadni. Mintha a lab folyamatos lagy masszazst kapna, a teljesen uj komforterzeten tul. Elkepeszto. Csak ajanlani tudom!! :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza