Leguano City Unisex Félcipő

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
David
2023.11.21
Nagyon kényelmes, kiváló cipő. A méretet a mérettáblázat és az előtte leírt tanácsok alapján választottam. Mintha rám öntötték volna. Mindenkinek kívánom, hogy tapasztalja meg a mezítlábas cipők viselésének élményét, ugyanis ezt az érzést szavakba foglalni igen csak nehéz.
Boglárka
2023.08.14
Nagyon szeretem! Első barefoot cipőm, és hát, radikálisan más érzés, mint bármi, ami korábban a lábamon volt. Könnyű, kényelmes, és visszafogott stílusa miatt szinte bármilyen ruhához és alkalomhoz illik :)
Szöllősi Judit
2023.07.23
Majdnem egy éve használom már ezt a Leguanót, de még mindig olyan, mintha új lenne. Nagyon kényelmes, élvezet benne járni, a városban és túrázásra is tökéletesen alkalmas. Szuper, hogy mosható mosógépben.
Nika
2023.03.31
2 éve hordok kizárólag barefoot cipőket, de ilyenhez sokáig nem volt szerencsém. A Kiskunfélegyházi napon anyukám vett magának egy párat, aztán első adandó alkalommal én is felpróbáltam. Azonnal szerelem lett, ugyhogy gyorsan eladtam néhány kevésbé kihasznált cipőmet, és rendeltem magamnak egyet. Amint megkaptam, rögtön felvettem, már bent se akartam levenni, de kint valami álom, ennyire puha, rugalmas, könnyű, szellős cipőt még sosem próbáltam korábban. Kiemelkedő talajérzet, pont erre vágytam, egyszerűen imádom!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza