Leguano Beat Silver Unisex Félcipő

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Leguano Beat Silver vélemény
2024.04.13
Nagyon szeretem ezt a cipőt, teljesen új élmény a gyaloglás benne különböző felületeken (ez az első mezítlábas cipőm). Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
Lengyel Zsuzsanna
2023.08.09
Remek cipő, nagyon szeretem. Aboltban értő és türelmes kiszolgálás. Köszönöm szépen a segítséget.
Farkas Kata
2023.07.19
Az egyik kedvenc barefoot cipőm, mintha nem lenne a lábamon semmi. Rugalmas, hajlik, igazi szerelem. Edzőteremben és utcán is kiválóan teljesít, zoknival és zokni nélkül is viseltem, nem tör, kényelmes.
Ruzsinné Tilesch Judit
2023.07.09
Erőemelőként edzőterembe járok. Attól függően, melyik fő gyakorlattal végzek az edzés első felében, marad rajtam a guggoló cipő (hagyományos edző cipő jellegű, sarokkal) vagy a felhúzó cipő (bokazokni fazonú, vékony talpú cipő) a kiegészítő gyakorlatokhoz. Egy ideje észrevettem, hogy bár kiváló guggolócipőm van, a felhúzó cipőmben szívesebben folytatom az edzést. Innen származott az ötlet, hogy barefoot cipőt az edzőterembe is! Amióta ezt a Leguanot megvettem, a guggolásokat kivéve mindent ebben a cipőben végzek és otthon érzem magam benne. Szabadságot kapok, ugyanakkor a talaj biztonságátérzetét is. Megtapasztalom a "taposás" intenzív érzetét és az izomrendszer mozgásának a teljességét.
Barefoot cipők | Barefoot Point válasza:
Köszönjük a visszajelzést! Külföldön már jobban kezd etrejdeni súlyemelőknél a barefoot cipőben való edzés, mint itthon. A lapos, vékony és rugalmas talp elősegíti a propriocepciót, azaz a talaj felől érkező információ feldolgozását, ami a test stabilitásának az egyik alapja. Ez járás, futás ás túrázás közben is nagyon sokat segít, de súlyemelésnél különösen fontos, hogy az alap stabil legyen. További örömteli edzést kívánunk és sok sikert!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza