Barefoot prémium cipők, a legjobb márkákkal - Próbáld fel Te is!

Plus12 mérőeszköz
Plus12 mérőeszköz
5 960 Ft

Plus12 mérőeszköz

Plus12 mérőeszköz
Plus12 mérőeszköz
Plus12 mérőeszköz
Plus12 mérőeszköz
a
A Plus12 eszközzel könnyen és pontosan megmérheted a cipő belső talphosszát (BTH), akár gyermek méretekben is. Láb mérésére is használható, és különösen izgő-mozgó kisgyerekeknél nagy segítség! Így mérj vele: 1. Állítsd gyermeked talpát a Plus12 talpára, igazítsd a sarkát teljesen hátra a sarokhajlatba! A testsúlya lehetőleg legyen a mért lábán! 2. A piros nyíl felkunkorodó végét told a leghosszabb lábujj hegyéig (ld. a képet)! 3. A lábszár mögött olvasd le a mért értéket ott, ahol a mérőszalag kibukkan a kék műanyagból! A Plus 12 - nevéhez híven - hozzáadja a mért láb hosszához a cipőben szükséges plusz 12 mm-t, így a kapott érték megfelel az ideális BTH-nak.

 


MÉRETTÁBLÁZAT


A termék típusa
Egyéb
Gyártó
Plus12
Szállítás
1-5 munkanap
Raktáron
5 960 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 119 Ft
Adatok
Származási hely
EU
Cikkszám
KIEGPLUS12
Akik már felpróbálták

Először a gyerekeim számára vásároltam mezítlábas cipőket, miután meggyőződtem róla, hogy ez szolgálja leginkább az egészséges fejlődésüket. Pár hónapig eltartott, mire rájöttem, az én lábfejem, gerincem is megérdemli a stabil alapokat. Elcsomagoltam a magas sarkú bokacsizmámat, és ma már a fehér csipkés Leguano cipőmben érzem a legcsinosabbnak magam.

 - Judit, 41, Gödöllő

 

Régebben a hideg kirázott nyár végén a gondolattól, hogy cipőt kell lassan húzni a lábamra. A barefoot cipőkre találva ez megszűnt. Amióta Gabi segítségével megismertem a barefoot cipőket és bátorságot gyűjtöttem a kipróbálásához, az addig a hosszú séták után mindig hőbörgő gerincsérvem észre sem veszi, hogy egész nap megyek. Nekem bevált!

 - Bonczó Emese, 44 , Pócsmegyer

 

Túlsúlyos pedagógusként az egész napos állva tanítástól fájtak a térdeim. Mióta barefoot cipőben járok, a térdfájásom teljesen elmúlt. A lábam más részeit terheli a barefoot cipőben az állás és gyaloglás. Így is elfárad a lábam, de nem fáj.

 - Edit, 52, Pócsmegyer

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékeink