Leguano Jara Szandálhoz Pánt - 32 cm

a
32 cm-es bokapánt a Jara szandálhoz. Hasznos kiegészítő, ha neked hosszabb pánttal lenne igazán kényelmes ez a modell. (Rendelés előtt kérjük, ellenőrizd a meglévő pántod hosszát, mert különböző méretekhez különböző hosszúságú alappánt jár!)

 


MÉRETTÁBLÁZAT


Nincs raktáron
3 960 Ft
A vásárlásod után járó pontok: 40 Ft
Amit még érdemes tudnod róla
Könnyen hozzáadhatod a szandálhoz, ha szükségét érzed - de bármikor le is veheted. A választás a Te kezedben van!
Adatok
A termék típusa
Egyéb
Gyártó
Leguano
Vegán
Igen
Szín
Fekete
Szállítás
1-5 munkanap
Származási hely
EU
Cikkszám
KIEGLGNSTR_32
Akik már felpróbálták

Először a gyerekeim számára vásároltam mezítlábas cipőket, miután meggyőződtem róla, hogy ez szolgálja leginkább az egészséges fejlődésüket. Pár hónapig eltartott, mire rájöttem, az én lábfejem, gerincem is megérdemli a stabil alapokat. Elcsomagoltam a magas sarkú bokacsizmámat, és ma már a fehér csipkés Leguano cipőmben érzem a legcsinosabbnak magam.

 - Judit, 41, Gödöllő

 

Régebben a hideg kirázott nyár végén a gondolattól, hogy cipőt kell lassan húzni a lábamra. A barefoot cipőkre találva ez megszűnt. Amióta Gabi segítségével megismertem a barefoot cipőket és bátorságot gyűjtöttem a kipróbálásához, az addig a hosszú séták után mindig hőbörgő gerincsérvem észre sem veszi, hogy egész nap megyek. Nekem bevált!

 - Bonczó Emese, 44 , Pócsmegyer

 

Túlsúlyos pedagógusként az egész napos állva tanítástól fájtak a térdeim. Mióta barefoot cipőben járok, a térdfájásom teljesen elmúlt. A lábam más részeit terheli a barefoot cipőben az állás és gyaloglás. Így is elfárad a lábam, de nem fáj.

 - Edit, 52, Pócsmegyer

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékeink